Ahşap El Sanatları Projesi Başarıyla Tamamlandı

Üniversitemiz Çaycuma Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Ahşap Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezinin paydaşı olduğu, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen “Bakiler Kadınları Üretiyor Ahşap El Sanatları Hayat Buluyor” projesinin kapanış etkinliği 30 Mayıs Perşembe günü Gökçebey’de gerçekleştirildi.

Etkinliğe Vali Erdoğan Bektaş, Gökçebey Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, Çaycuma Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Yazıcı ve bölgedeki bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Program kapsamında Bakiler köyü kadınlarının, Çaycuma MYO ile Ahşap Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi atölyesinde aldıkları eğitim sonrasında ürettikleri ahşap oyuncaklar ve dekoratif ürünler sergilendi. Ürünleri inceleyen Vali Bektaş, bu tür projelerin önemine değinerek projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi : 31.05.2019