Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı Makamında Ziyaret Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Samettin Gündüz 2 Nisan Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Samettin Gündüz,  Rektörümüz Çufalı’ya yeni görevi dolayısıyla tebriklerini sundu ve başarılar diledi. Rektörümüz Çufalı ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, konuklarına günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 03.04.2018