8. Kan Bağışı Kampanyası 2. Gününde Öğrencilerden Yoğun İlgi Gördü

21 Mart Çarşamba günü sabah saatlerinde başlayan 8. Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası ikinci gününde de bağışçı öğrencilerimizden büyük destek gördü.

“Kampüsün Kanında Hayat Var” sloganıyla yola çıkan üniversitemiz, Kızılay Gençlik Topluluğu öğrencileri ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir organizasyonla umut olmaya devam ediyor.

Kampanyanın ikinci gününde, bağışın yapıldığı Farabi Kapalı Spor salonuna ziyaretler gün boyu devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı kan bağışı alanını ziyarette bulundu. Kan bağışı ünitesi standlarını dolaşan Çufalı, Kızılay gönüllüleri ile bu anlamlı kampanya konusunda görüşerek, öğrencilere desteklerinden ötürü teşekkür etti ve kan bağışı anı defterini imzaladı.

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2019