24. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Başladı

Üniversitemizin bu yıl 24.sünü düzenlediği Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Bahar Şenlikleri resmi açılışı 2 Mayıs Çarşamba günü şenlik korteji ile gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde başlayan Şenlik Korteji yürüyüşüne Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı. Öğrenci kulüpleri, halk oyunları toplulukları ve uluslararası öğrencilerimiz korteje ayrı bir renk kattılar.

Farabi Kampüsü Açık Spor Alanında son bulan kortej yürüyüşünün ardından. BEÜ Halk Oyunları Toplulukları Karadeniz yöresine ait olan horon ve Artvin Yöresi oyunları sergilendi. Halkoyunları gösterilerinin ardından üniversitemiz paten kulübü bir gösteri yaptı.  Gerçekleştirilen gösterilerden sonra öğrenciler müzik eşliğinde eğlenmeye devam etti. Açılış programı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı standları ziyaret etti ve öğrencilerle sohbet etti.

4 Mayıs Cuma gününe kadar sürecek olan etkinliklerde öğrenciler açmış oldukları stantlarda hem bölümlerini tanıtacak hem de kendi ürettikleri eşyalarını sergileyecek.

Yayınlanma Tarihi : 08.05.2018