Yükseköğretim Kalite Kurulu’na Öğrenci Temsilcisi Seçimi Duyurusu

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK)’na 2020-2021 akademik yılında görev yapmak üzere Yükseköğretim Kalite Kuruluna Öğrenci Üye Belirlenmesine İlişkin İlke ve Esaslar çerçevesinde öğrenci temsilcisi seçimi yapılacaktır.

Öğrenci Seçimi Şartları

• 3. sınıf ve üzeri lisans veya lisansüstü programlarda öğrenim görüyor olmak,
  • Niyet mektubu ve yükseköğretim alanında kalite güvencesi deneyimine ilişkin bilgi ve belgeleri başvuru sırasında sunmak,
  • Son başvuru tarihi 17 Temmuz 2020 olup, başvuruya ait evrakların Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kalite Komisyonuna iletilmek üzere Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına elektronik ortamda kalite@beun.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Yükseköğretim Kalite Kuruluna Öğrenci Üye Belirlenmesine İlişkin İlke ve Esaslar’a erişmek için tıklayınız…

Öğrenci Temsilcisi Seçimi için tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi : 07.07.2020