TÖMER 2 Ekim 2020 Tarihli Muafiyet Sınavı Hakkında

2 Ekim 2020 tarihli Türkçe Muafiyet Sınavına ue.beun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası / Aday Numarası
Şifre: TC Kimlik Numarası / Yabancı Kimlik Numarası / Pasaport Numarası

Genel Muafiyet Sınavı Tarihi: 2 Ekim 2020 Cuma
     Yazılı ve Sözlü Sınav: UZEM Sistemi ve ZOOM Programı
          Saat: 10.00 - 17.00

2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren merkezimizde muafiyet sınavları içinde bulunduğumuz pandemi koşulları sebebiyle internet üzerinden yapılacaktır. Bunun için aday öğrenciler aşağıdaki evrakları hazırlamalılardır.

1. Pasaport fotokopisi
2. Fotoğraf
3. Muafiyet sınavı ücretinin dekontu (200 TL)
4. Muafiyet sınavı başvuru formu

Pasaport fotokopisi, fotoğraf ve dekont taranmalıdır. Muafiyet sınavı başvuru formu mavi kalem ile doldurulup imzalanmalıdır. Sonrasında taranmalıdır. Bütün evraklar tomer@beun.edu.tr adresine mail olarak gönderilmelidir. Öğrencinin muafiyet sınavına kayıt yaptırmak için Karaelmas TÖMER'e gelmesine gerek yoktur.

Not: 2020-2021 eğitim öğretim yılında üniversitemize yeni kayıt yapan öğrencilerimizin bir defaya mahsus olarak muafiyet sınavı ücretini yatırmalarına ve sınava kayıt için başvuru yapmalarına gerek yoktur.

Üniversitemize yeni kayıt yapan öğrenciler ve merkezimize kayıtlı olmayıp dışarıdan sınava girecek öğrenciler 2 Ekim 2020 tarihli genel muafiyet sınavına gireceklerdir.

Başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi :