Sürekli İşçi (Klinik Destek Elemanı) Duyuru

10/08/2020 tarihinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde noter huzurunda çekilen kura sonuçlarına istinaden 13/08/2020 tarihinde Üniversitemiz https://w3.beun.edu.tr/  adresinden yayımlanan duyuruda ‘’ Adayların göreve başlatılabilmesi için, 27/08/2020 mesai bitimine kadar aşağıda yazılı belgelerle Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.’’ denilmekte olup, yukarıda belirtilen süre sonuna kadar sadece belgelerini teslim eden adaylar olmak üzere, Hasta ve Yaşlı Bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmadığını gösteren "heyet raporu"nu verme süresi COVİD-19 pandemisi nedeniyle 31/08/2020 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Heyet raporu Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına belirtilen süreye kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Yayınlanma Tarihi :