Sözleşmeli Personel (Paramedik) Alım İlanı Online Başvuru Süresinin Uzatımı

19 Ekim 2020 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel (Diğer Sağlık Personeli (Paramedik)) Alım ilanımızın online başvuru sürecinde yaşanan teknik aksaklık nedeniyle başvuru süresi 9 Kasım 2020 (Saat: 23:59) tarihine kadar uzatılmıştır.

Başvuru süresi içerisinde online olarak başvuru yapamayan adayların aşağıdaki belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının personelbasvuru@beun.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

İstenilen Belgeler:

* İş Talep Formu, (Üniversitemiz http://www.beun.edu.tr adresinden temin edilecek olup, isteklilerin e-posta göndermeden önce eksiksiz bir biçimde doldurması gerekmektedir.)

* Mezuniyet belgesi, (E-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)

* Kimlik Fotokopisi,

* Adli Sicil Kaydı, (E-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)

* Askerlik Durum Belgesi, (E-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)

* 2018 Önlisans KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,

* B sınıfı Sürücü Belgesi