Siber Güvenlik Merkezimizden Siber Kamp Duyurusu

Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) tarafından 81 ilde farkındalık eğitimleri kapsamında 25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde Üniversitemizde Siber Kamp çalışması yapılması planlanmıştır.

Dr. Öğretim Üyesi Erkan ÇETİNER danışmanlığında oluşturulan ZBEÜ Bilişim Takımı ve Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi girişimleri ile yapılacak bu eğitim ücretsiz olup, içeriği afişte belirtilmiştir.

Eğitim için verilen bağlantıdan kayıt yapılması gerekmektedir. Kontenjan; sınıfta 50 bilgisayar olduğu için 50 öğrenci olmakla beraber, kişisel bilgisayarları ile gelebilecek 10 öğrenci daha alınacağı için 60 öğrencidir.

Kişisel bilgisayarı ile gelmek isteyenler için Kali Linux kurulu olması yeterli olacaktır.

Başvurunun fazla olması durumunda TÜSİDAM tarafından, nasıl olacağı sonradan açıklanacak online bir eleme-sınav yapılacaktır.

Başvuru bağlantısı için tıklayınız.

Detaylı bilgi için:

Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Erkan ÇETİNER (2616 dahili)

Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf ALPEREN AYDIN (539) 734 88 98

Yayınlanma Tarihi : 16.07.2019