Şenlik Duyurusu ve Stant Ücretleri Taahhütnamesi

ÜNİVERSİTEMİZCE 02-04 MAYIS 2018 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN 24. ULUSLARARASI BİLİM ve GENÇLİK HAFTASI ŞENLİK STANT KİRALARI

1. 1.Grup : Döner (et, tavuk), Köfte, Gözleme, Sac Kavurma, Sucuk, Balık, Hamburger, Kokoreç, Arnavut Ciğeri, Dürüm, Mantı, Çiğ Köfte, Tost, Sıcak ve Soğuk İçecekler. Stant ücreti; 1.000,00 TL.
    1.Grup stant sayısı: 10

1. 2.Grup : Waffle, Mısır, Meyve, Kuruyemiş, Kurabiye, Bisküvi, Çikolata Şelalesi, Meyve Suyu, Dondurma, Sıcak ve Soğuk İçecekler. Stant ücreti; 750,00 TL.
    2.Grup stant sayısı: 10

1. 3.Grup : Fotoğraf, Takı, Tişört, Poster, CD, Hediyelik Eşya vb. Stant ücreti; 200,00 TL.
    3.Grup stant sayısı: 10

NOT:

1. a) Belirlenmiş kurallara hafta boyunca uyan stantlara, şenlik sonrası iade edilmek üzere 1.ve 2. Gruplar için 250,00 TL, 3.Grup için 50,00 TL stant depozitosu alınacaktır. Depozito bedeli ve Stant kirasını yatırmayanlar kura çekimine katılamayacaktır.

1. b) Stant bedeli ve depozito bedeli ücretleri ayrı ayrı yatırılacak ve dekontlarda kiralayan kişinin Adı Soyadı, TC Kimlik Numarası, Tüzel kişi ise vergi numarası ve Ticari Unvanı belirtilerek, Bülent Ecevit Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığının Ziraat Bankası Zonguldak Merkez Şubesi nezdindeki “TR880001000131450965855211” Iban numaralı hesaba yukarıda yazıldığı gibi detaylı bir şekilde belirtilerek yatırılacak ve makbuzlar başvuru yerine teslim edilecektir. SKS Daire Başkanlığından sıra numarası almadan kesinlikle para yatırılmayacaktır.

1. c) Stant başvuruları 25/04/2018 Çarşamba günü saat 17:00’ de sona erecektir. Bu süreden sonra kesinlikle başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuru sayısı, belirlenen stant sayısından fazla olduğu takdirde stant sahipleri kura çekimi ile belirlenecek olup kurada adı çıkmayanlara paraları iade edilecektir. Stant yerleşim düzeni kura çekimiyle belirlenecektir. Kura çekimi 26/04/2018 Perşembe günü saat 14:00’ de Akademik Personel yemekhanesinde yapılacaktır.

1. d) Şenlik programı üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Stant Ücretleri Taahhütnamesini İndirmek İçin Tıklayınız...

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Yayınlanma Tarihi : 19.04.2018