Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Hoşgörünün ve bereketin simgesi olan mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak, toplumumuzu kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan, insani değerlerin hatırlandığı, milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir.

Ramazan Bayramının ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa iyilik ve güzellik getirmesi vesilesiyle, başta üniversitemiz mensupları olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.

Yayınlanma Tarihi :