Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
15 Temmuz 2016 tarihinde; milli iradeyi hedef alan, halkımızın birlik ve beraberliğine kasteden hain darbe girişimine cesaretle karşı koyan ve geleceğine sahip çıkan aziz milletimiz, devletin kurumlarını ve hükümeti ele geçirmeye yönelik bu teşebbüse karşı tarihi bir duruş sergilemiştir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Gazi Meclisimiz, hükümetimiz, emniyet güçlerimiz, ordumuzun devletine bağlı unsurları ve kahraman milletimiz hep birlikte dirayetle ülkesine sahip çıkmıştır. Atılan bombalara, üzerine yürütülen tanklara, kendilerine yöneltilen silahlara rağmen korkmadan darbecilere karşı direnen vatandaşlarımız sabaha kadar sokakları terk etmeyerek eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği sergilemiştir.
251 vatandaşımızın şehit düştüğü, 2193 vatandaşımızın ise yaralanarak gazi olduğu 15 Temmuz darbe girişimi hiçbir zaman milletimizin hatırından çıkmayacak, milletimizin azmini ve kudretini tüm dünyaya göstererek darbe heveslilerine verilen bir büyük ders olarak şanlı tarihimizde yerini alacaktır.
15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümü vesilesiyle bağımsızlığımız, milli birlik ve beraberliğimiz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Prof. Dr. Mustafa Çufalı
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü
Yayınlanma Tarihi : 14.07.2019
- Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları 2020/2 (28. Yedek)
- Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları 2020/1 (36. Yedek)
- Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2021/1
- Vefat
- Vefat
- 1 Adet Panaromik-Dijital Sefalometrik Diş Röntgeni Cihazı Alımı İhale İlanı
- Taziye Mesajı
- 1 Adet Monoplan Dijital Anjiografi Sistemi Alımı
- Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları 2020/2 (27. Yedek)
- Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları 2020/1 (35. Yedek)