Konuşma Kulübü Etkinliği İncirharmanı Kampüsün’nde 20.10.2016 Tarihinde Başlıyor

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Konuşma Birimi Hocaları Eşliğinde Konuşma Kulübü Etkinliği İncirharmanı Kampüsünde, 20 Ekim 2016 Tarihinde Başlıyor.

BEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Okulu bünyesinde kurulan konuşma kulübünün çalışmaları İngilizce Konuşma Birimi Hocaları tarafından ücretsiz ve gönüllü olarak hizmet verecektir. İçerik gündemde olan konulara paralel ve katılımcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak belirlenecektir. Tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir. Konuşma Kulübü 20.10.2016 tarihinde etkinliğine İncirharmanı Kampüsü'nde başlayacaktır. İlk kulüp faaliyeti Perşembe günü 16:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Diğer haftalar için etkinlik saati kulüp etkinliği sırasında duyurulacaktır. İlk buluşmada (20.10.2016) katılımcı analizi yapılacak, program ve aktiviteler katılımcıların istek ve ihtiyaçlarına göre belirlenecektir. Katılmak isteyen öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz için kulüp faaliyetine 20.10.2016 tarihinde saat 16:00’da İncirharmanı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu D 207 Numaralı Sınıfta başlayacaktır. Konuşma Kulübünün faaliyeti tüm öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Yayınlanma Tarihi : 28.09.2016