IAESTE Yabancı Dil Sınavı Duyurusu

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU IAESTE YABANCI DİL SINAVI
IAESTE Yazılı Sınavı  23.11.2021 tarihinde İncirharmanı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılacaktır.
Sınav başlangıç saati 10.00’dur. Sınav süresi 75 dakikadır.
Yazılı Sınav Konferans Salonu (D 201), C205 ve D208 nolu sınıflarda uygulanacaktır.

Tüm adaylar açıklanacak listelerde belirtilecek olan sınıflarda sınava gireceklerdir.

IAESTE Sözlü Sınavı 23.11.2021 Salı günü öğleden sonra ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.
Oturum başlangıç saati 13.30’dur.
Oturumlara adınızı ve soyadınızı kimliklerimizdeki hâliyle içeren bir katılımcı profiliyle bağlanmanız zorunludur.
Sınava kamera ve mikrofon erişimi imkânını sıkıntısız sunan bir cihazla bağlanınız. Sınav boyunca kameraların açık kalması zorunludur, yalnızca ses kaydı ile sınav gerçekleştirilmeyecektir. Sınavdan önce kamera ve mikrofonla ilgili kontrollerinizi mutlaka yapınız.
Sınava ÖĞRENCİ KİMLİĞİNİZ ve diğer bir FOTOĞRAFLI BİR KİMLİK ile gelmeniz gerekmektedir. Fotoğraflı kimliklerinizin olmaması durumunda sınavınız geçerli olmayacaktır.
Zoom oturumuna bağlandığınızda ilk olarak “waiting room”a (bekleme odası) alınacaksınız ve sonra görevli öğretim görevlileri tarafından, sınava TEK TEK dâhil edileceksiniz. Sıra size gelene kadar bağlantıda kalmanız önemlidir. Teknik sorunlar ya da süre dolması sebebiyle oturum kapanması durumunda aynı bilgilerle oturuma tekrar bağlanmanız mümkün olacaktır.

Sınava katılacağınız Zoom linkini de içeren  oturum bilgileri önümüzdeki günlerde Yabancı Diller Yüksekokulu websitesinde ilan edilecektir.

Yayınlanma Tarihi :