IAESTE Mülâkatlarına İlişkin Duyuru – Öğrenciler İçin

1. Sınav 8.12.2020 Salı günü saat 14:00’te başlayacaktır.
  2. https://ydyo.beun.edu.tr/ adresindeki IAESTE duyurularındaki listeden, kendi adınızın karşısında yazılı olan ZOOM oturum bilgilerini kullanarak sınava giriş yapınız.
SINAV SAATİNDEN EVVEL OTURUMLARA GİRİŞ YAPMAYINIZ.
  1. Sınava kamera ve mikrofon erişimi imkânı sunan bir cihazla bağlanınız. Sınav boyunca kameraların açık kalması zorunludur, yalnızca ses kaydı ile sınav gerçekleştirilmeyecektir.
  2. Zoom oturumlarında kullanacağınız profil bilgileri, KİMLİĞİNİZDEKİ İSİM VE SOY İSİMLERİNİZİ KISALTMA OLMAKSIZIN içermelidir.
  3. Sınavda öğrenci kimliğinizin yanı sıra, kimliğinizi açıkça gösteren FOTOĞRAFLI bir belge daha bulundurmanız gerekmektedir (Nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet vs.).
  4. Zoom oturumuna bağlandığınızda ilk olarak “waiting room”a (bekleme odası)  alınacaksınız ve sonra görevli öğretim görevlileri tarafından, listedeki sıraya göre sınava TEK TEK dâhil edileceksiniz. Sıra size gelene kadar bağlantıda kalmanız önemlidir. Teknik sorunlar ya da sürenin dolması sebebiyle oturum kapanması durumunda aynı bilgilerle/aynı bağlantı üzerinden oturuma tekrar bağlanmanız mümkün olacaktır.
                                                                                                                                                                        Yabancı Diller Yüksekokulu
                                                                                                                                                                           Yabancı Diller Bölümü