IAESTE Kanalıyla Yurt Dışı Stajına Gitmek İsteyen Öğrenciler için 8 Aralık 2020 Tarihinde Yapılacak Yabancı Dil Yazılı Sınavı ve Mülakat Duyurusu

1- Yazılı Sınav saat  9:30 ile 12:00 saatleri arasında erişime açık olacaktır. Sınav süresi 75 dakikadır. Bahsi geçen süreler içinde sınavınızı tamamlayabilirsiniz.
Sınava dair detaylı bilgi sınava girdiğinizde açıklama kısmında karşınıza çıkacaktır.
Her bir öğrencinin sınavı tamamlamak için tek bir hakkı vardır. Olası teknik aksaklıklar göz önünde bulundurulduğu için başlatacağınız tek sınava 3 kez giriş hakkınız bulunmaktadır.
Sınava ue.beun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz TC kimlik numaranızdır.

2- Mülakat Zoom üzerinden randevu ile yapılacaktır. Mülakat saatlerini Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından takip ediniz !
Hepinize başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi :