Ek Kontenjan ve Yabancı Uyruklu Öğr. Ek Kontenjan Hazırlık Eğitimi "Muafiyet Sınavı" ve "Seviye Tespit Sınavı" Duyurusu

2021 -2022 Akademik Yılı Ek Yerleştirme ve Yabancı Uyruklu Ek Kontenjan Olarak Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) ve Sınıf Belirleme Sınavları Duyurusu

Ek yerleştirme kontenjanı ve yabancı uyruklu öğrenci ek yerleştirme kontenjanı ile üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler için Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı 12.10.2021 Salı günü saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu İncirharmanı Kampüsü D 101, D 102, D 112 kodlu dersliklerde ve Konferans Salonunda yüz yüze yapılacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır.

Muafiyet sınavından başarısız olan öğrenciler için aynı gün saat 14.00’da sınıf belirleme sınavı yapılacaktır. Sınıf Belirleme sınavı da Muafiyet sınavında kullanılan dersliklerde yüz yüze uygulanacaktır. Sınav süresi 90 dakikadır.

Yayınlanma Tarihi :