Çocuklar Zonguldak BEÜ Farabi Kampüsüne Enerji Katacak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi  2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği Sürekli Eğitim Merkezi Çocuk Üniversitesi ile bu yıl yine kampüslerinin kapılarını çocuklara açacak. ZBEÜ’nün Zonguldak merkezinde bulunan Farabi Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte yer alan modüllerin içerikleri çocukların eğlenerek, yaşayarak, keşfederek, tartışarak, görerek öğrenmeleri için özel olarak hazırlandı. Üniversitenin Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından koordine edilen ekinliğin 28 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İlkokulların 4. ortaokulların 5,6,7 ve 8. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerinin kabul edileceği Çocuk Üniversitesi 2019 Kış Okulu Programı modülleri ve kayıt koşulları önümüzdekigünlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Yayınlanma Tarihi : 13.12.2018