26 Ekim 2020 YDYO Yabancı Uyruklu Ek Kontenjan ve Mühendislik Tamamlama Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavları

Hazırlık Programı 2020-2021 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Ek Kontenjan ve Mühendislik Tamamlama  Öğrencileri için Yabancı Dil İngilizce Muafiyet Sınavı 26 Ekim 2020 Pazartesi günü uygulanacaktır.

Toplamda 100 sorudan oluşan muafiyet sınavı ilk kısımda 50 ikinci kısımda da 50 soru olarak ikiye ayrılmıştır. Muafiyet sınavından başarılı olmak isteyen öğrencilerin her iki sınava da girmeleri gerekmektedir.

İlk sınav saat 9:30 ile 11:25 saatleri arasında erişime açık olacaktır. Sınav süresi 60 dakikadır. Bahsi geçen süreler içinde sınavınızı tamamlayabilirsiniz.

İkinci kısımdaki sınav 11:30-13:30 saatleri arasında erişime açık olacaktır ve bahsi geçen süreler içinde sınavınızı tamamlayabilirsiniz. Sınav süresi 60 dakikadır.
Her iki sınava dair detaylı bilgi sınava girdiğinizde açıklama kısmında karşınıza çıkacaktır.

Sınava ue.beun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz TC kimlik numaranızdır.
Hepinize başarılar dileriz.

2020-2021 Akademik Yılı  Yabancı Uyruklu Ek Kontenjan ve Mühendislik Tamamlama Öğrencileri için YDYO Hazırlık Programı  26  Ekim 2020 Tarihinde Yapılacak  Yabancı Dil İngilizce Seviye Tespit Sınavı

Yabancı Uyruklu Ek Kontenjan ve Mühendislik Tamamlama öğrencileri için Hazırlık Programı Yabancı Dil İngilizce Seviye Tespit Sınavı 26 Ekim 2020 tarihinde (Pazartesi günü) uygulanacaktır.

Bu sınava isteğe bağlı hazırlık sınıfı okuyacak olan öğrencilerle, Yabancı Dil İngilizce Muafiyet Sınavına katılmayan veya katılıp başarısız olan öğrencilerin katılımı zorunludur.

Sınava ue.beun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz TC kimlik numaranızdır.

Sınav 15.00-17.30 saat aralığında cevaplanabilir olacaktır. Sınav süreniz 75 dakikadır. Her bir öğrencinin sınavı tamamlamak için tek bir hakkı vardır. Olası teknik aksaklıklar göz önünde bulundurulduğu için başlatacağınız tek sınava 3 kez giriş hakkınız bulunmaktadır.

Sınavı cevaplarken seviyenize uygun bir sınıfa yerleşebilmeniz için cevabını bildiğiniz soruları cevaplayıp bilmediklerinizi boş bırakmanız önemlidir. Seviye tespit sınavına katılmayan öğrencilerimizin başlangıç kuruna yerleştirileceğini hatırlatmak isteriz.
Başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 20.10.2020