2021 Erasmus + Sözlü Sınav Duyurusu

• Erasmus+ konuşma sınavları 22 Nisan 2021 Perşembe günü ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Sınava girecek öğrencilerin yer aldığı listeden, kendi adınızın üstünde yazılı olan ZOOM oturum bilgileriyle, başlangıç saatini dikkatlice inceleyerek sınava giriş yapınız.
  1. Oturum : 10.00-11.00
  2. Oturum : 12.00-13.00
  3. Oturum: 14.00-15.00

• Sınava kamera ve mikrofon erişimi imkânı sunan bir cihazla bağlanınız. Sınav boyunca kameraların açık kalması zorunludur, yalnızca ses kaydı ile sınav gerçekleştirilmeyecektir.
  • Oturumlara adınızı ve soyadınızı kimliklerinizdeki hâliyle içeren bir katılımcı profiliyle bağlanmanız zorunludur.
  • Sınava FOTOĞRAFLI BİR KİMLİK ile gelmeniz gerekmektedir. Fotoğraflı kimliğiniz olmadığı taktirde sınavınız geçerli olmayacaktır.
  • Zoom oturumuna bağlandığınızda ilk olarak “waiting room”a (bekleme odası) alınacaksınız ve sonra görevli öğretim görevlileri tarafından, sınava TEK TEK dâhil edileceksiniz. Sıra size gelene kadar bağlantıda kalmanız önemlidir. Teknik sorunlar ya da süre dolması sebebiyle oturum kapanması durumunda aynı bilgilerle oturuma tekrar bağlanmanız mümkün olacaktır.
  • Zoom oturum bilgilerine https://ydyo.beun.edu.tr/ adresindeki duyurulardan ulaşabilirsiniz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi

Yabancı Diller Yüksekokulu