2020-2021 Akademik Yılı YDYO Hazırlık Programı Midterm 2 Sınavı Duyurusu

Tüm Hazırlık Programı öğrencileri için Midterm 2 Sınavı 14.01.2021 tarihinde uygulanacaktır. A1 ve A2 kuru öğrencileri için sınavı süresi 90 dakikadır ve 16.00-17.30 saatleri aralığında cevaplanabilir olacaktır.

İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri için ise sınav süresi 60 dakikadır ve 16.00-17.00 saatleri aralığında cevaplanabilir olacaktır. Writing sınavı İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri için 15.01.2021 Cuma günü saat 11:00-12:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Her öğrencinin sınavı tamamlamak için tek bir hakkı vardır. Olası teknik aksaklıklar göz önünde bulundurulduğu için başlatacağınız tek sınava 5 kez giriş hakkınız bulunmaktadır. Ayrıca sınav esnasında yaşanabilecek teknik aksaklıkları en aza indirebilmek için tüm öğrencilerimizin sınava cep telefonu yerine bilgisayar kullanarak katılmaları önemlidir.

Sınav süresi sona ermeden ‘Tamamla’ butonuna basmanız gerekmektedir. Aksi halde sınavınız değerlendirmeye alınamayacaktır. ‘Tamamla’ butonuna bastıktan sonra ise cevaplarınız üzerinde herhangi bir değişiklik yapmanız mümkün değildir.

Sınav esnasında sınav sekmesini aşağıya almak yasaktır. Sınav sekmesini aşağıya almak sınav kurallarını ihlal etmek anlamına gelir.

Sınava ue.beun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Midterm 2 sınavınızda ölçülecek beceriler;

A1 kuru öğrencileri için: Speak Out Elementary Units 1-12 Hedefleri; Grammar, Vocabulary, Reading, Writing olacaktır.

A2 kuru öğrencileri için: Speak Out Pre-Intermediate Units 1-12 Hedefleri; Grammar, Vocabulary, Reading, Writing olacaktır.

IDE öğrencileri için: Language Leader Upper-Intermediate Units 7-12 Hedefleri; Grammar, Vocabulary, Reading, Writing olacaktır.

Başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 07.01.2021