Üniversitemiz Çaycuma Kampüsü Yemekhane ve Kantin Binası Vali Erdoğan Bektaş, Rektörümüz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Katılımıyla Hizmete Açıldı

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nın destekleriyle Çaycuma kampüsündeki öğrencilerimize yemekhane ve kantin hizmeti verecek olan sosyal hizmet binası 21 Aralık Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene, Vali Erdoğan Bektaş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, ilçe protokolü ve iş insanları katıldı.

Yoğun katılımla hizmete açılan Çaycuma TSO Sosyal Hizmet Binası, Çaycuma Meslek Yüksekokulu (MYO), Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Çaycuma Gıda Tarım MYO’da öğrenim gören öğrencilerimize, önceki kantin alanına göre daha büyük, daha steril ve hijyenik bir ortamda hizmet verecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Üniversitemize kazandırılan bu modern tesisle birlikte öğrencilerimizin beslenme, dinlenme ve diğer sosyal ihtiyaçlarının karşılanacağını, ferah bir ortamda temiz, kaliteli ve uygun fiyatlarla ürün ve hizmetlerden yararlanacaklarını belirtti. Rektörümüz, sosyal hizmet binasına verdiği katkılarından dolayı Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu’na ve törene katılımlarından dolayı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Açılış töreni sonrasında, Vali Bektaş, Rektörümüz, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve ilçe protokolü yine Çaycuma kampüsümüzde düzenlenen "Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni"ne katıldı. Törende Çaycuma ilçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin gelişimine ve istihdamına katkı sağlayan, yurtdışına yapılan ihracatlarla ekonomiye değer katan girişimcilere ödülleri verildi.

21 Aralık 2019