Yabancı Diller Yüksekokulunda “03-09 Kasım Organ Bağış Haftası” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İncirharmanı Kampüsü’nde Organ Bağışı Haftası kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet konservatuarı öğrencileri ve personeli için konferans düzenlendi.

15 Kasım Cuma günü Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan Organ Bağışı İl Koordinatörü Azize İnce tarafından katılımcılara organ bağışının gerekliliği hakkında önemli bilgilendirme yapıldı.

Ülkemizdeki güncel organ nakli ihtiyacı, gerçekleştirilen organ bağışı sayısı, organ bağışçısı olabilmek için gereken koşullar ve nasıl gönüllü organ bağışı yapılabileceği konularında gerçekleşen konferans soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

15 Kasım 2019