Rektörümüz, Öğrencilerimizle Kahvaltıda Biraraya Geldi

İlki geçen yıl gerçekleştirilen "Öğrenci-Şehir Buluşması"nın bu yılki etkinliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 2 Kasım Cumartesi günü üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Kanal Z programcılarından Murat Altay'ın organizasyonunda Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenen kahvaltıya Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ayhan Kafalı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ve öğrencilerimiz katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Rektörümüz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin "Öğrenci Odaklı" bir üniversite olduğunu belirterek, öğrencilerimizin istek ve önerilerinin önemine değindi. Öğrencilerimizle gerek kampüslerde gerekse kampüs dışı etkinliklerde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerimizin üniversite ve şehir hakkında düşüncelerini öğrenme fırsatı bulduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, öğrenci buluşmalarının daha kaliteli ve nitelikli eğitim hizmetinin verilmesi ve üniversite-şehir bütünleşmesi açısından da önemine değinerek, bu yıl ikincisi gerçekleşen "Öğrenci-Şehir Buluşması"nın ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini söyledi.

Zonguldak Milletvekilleri Türkmen ve Uçar da, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin personeliyle ve öğrencisiyle, yürütülen bilimsel, kültürel ve akademik çalışmaları ile şehrimiz adına çok önemli bir değer ve potansiyel olduğunu vurgulayarak, öğrenciler ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Rektörümüz ve il protokolünün öğrencilerimizle ayrı ayrı sohbet ettiği kahvaltıda, üniversite ve şehre ilişkin beklentiler ve öneriler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

02 Kasım 2019