Rektörümüz, Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 1 Kasım Cuma günü Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, akademisyenler ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurul toplantısında Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sibel Koçak tarafından akademik ve idari personel profili, öğrenci sayıları, bütçe hesabı, akademik ve bilimsel faaliyetler, sosyal ve idari faaliyetler hakkında sunum yapıldı. Sunumun ardından, fakülte bazında uluslararası ve ulusal dergilerde yayın, kitap yazarlığı, uluslararası ve ulusal kongrelerde sözlü ve poster bildiri olarak en fazla yayın yapan, akademik teşvikte fakültemizi temsil eden öğretim elemanlarına Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Doç. Dr. Sibel Koçak tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Akademik Kurulda konuşan Rektörümüz, Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda aktif eğitim yürütülen bölümlerin sağlık sistemi içerisinde önemli bir payı olduğunu belirterek akademik personelin bilimsel projeleri yakından takip etmelerinin ve sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratmalarının önemine dikkat çekti.

01 Kasım 2019