Rektörümüz Cumhuriyetimizin 96’ncı Yılı Resmi Kutlamalarına Katıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 96’ncı yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de düzenlenen törenler ile coşku içinde kutlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilimizde düzenlenen resmi kutlamalara katıldı. Rektörümüz ilk olarak 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Törenine katıldı. Valilik önünde düzenlenen törende Vali Erdoğan Bektaş ve il protokolü, askeri ve mülki erkân ile bazı kurum ve kuruluş temsilcileri de hazır bulundu. Rektör Prof. Dr. Çufalı, çelenk sunma töreninin hemen ardından Valilik binası girişinde açılan ‘Dünden Bugüne 29 Ekim’ temalı fotoğraf sergisini il protokolü ile beraber gezdi.

İlimizdeki Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında aynı gün ‘doğa yürüyüşü’ düzenlendi. Yürüyüşe, Vali Bektaş’ın yanı sıra Rektörümüz, il Protokolü, vatandaşlar ve üniversitemiz öğrencileri iştirak etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, 29 Ekim Salı günü ilimiz kent meydanında düzenlenen resmigeçit töreni ile devam etti.  Vali Erdoğan Bektaş,  İl Protokolü ve Rektörümüzün yerlerini aldığı, 96’ncı yıl coşkusunun tüm heyecanıyla yaşandığı etkinliklere vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

30 Ekim 2019