Üniversitemizde Güvenlik Görevlilerine Yönelik Kalite Odaklı Hizmetiçi Eğitimi Verildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü’nde görev yapan güvenlik görevlilerine yönelik kalite odaklı hizmetiçi eğitim yapıldı. 3 Ekim Çarşamba günü, Tahir Karauğuz Konferans Salonunda iki program şeklinde düzenlenen eğitime görevde bulunan tüm güvenlik görevlileri katıldı.

Hizmetiçi Eğitim Programında, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun çerçevesinde yürütülen çalışmaların daha nitelikli ve insan odaklı olması konusunda sunumlar gerçekleştirildi. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı içinde dikkat edilmesi gereken hususlar maddeler halinde güvenlik görevlilerine iletildi. Güvenlik görevlileri de program sonunda daha iyi hizmet etme konusunda değerlendirmelerini ve önerilerini iletti.

03 Ekim 2019