Rektörümüz, TEKNOFEST’ten Ödülle Dönen Personele Teşekkür Belgesi Verdi

Türkiye’nin en büyük teknoloji yarışmalarının sergilendiği İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul) kapsamında düzenlenen 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF’19’da 3 bronz madalya kazanarak önemli bir başarı elde eden akademik personelimiz Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etti.

26 Eylül Perşembe günü Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Teknofest’ten 3 madalya ile dönerek üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurhat Özkalaycı ve beraberindeki akademik personele, Rektör Prof. Dr. Çufalı tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Rektörümüz, Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası buluş fuarı olan 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’ndan madalya ile dönerek üniversitemizi gururlandıran akademik personeli tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

26 Eylül 2019