Üniversitemize Şahsen Başvurular Yoğun İlgi Gördü

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanan ancak elektronik kayıt (e-kayıt) yaptırmayıp, şahsen kayıt yapacak öğrencilerimiz için 19 Ağustos’ta başlayan ve yoğun bir şekilde devam eden yüz yüze kayıt işlemleri 23 Ağustos’ta sona erdi.

2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine katılan yeni öğrencilerimizden 16-21 Ağustos tarihlerinde Elektronik kayıt (E-Kayıt) yaptırmayanlar aileleri ile birlikte üniversitemize gelerek şahsen kayıt işlemlerini 19-23 Ağustos tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde hafta boyunca gerçekleştirdiler.

Kayıt işlemleri,  kazanılan bölüm ve programların bulunduğu kampüslerimizdeki Fakülte ve Meslek Yüksekokulu binalarında bizzat yapıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Ailesine katılan yeni öğrencilerimize ve ailelerine üniversitemize ve şehrimize hoş geldiniz diyoruz.

23 Ağustos 2019