Üniversitemiz, İstanbul Üniversite Tercih Fuarında

Ulusal ve uluslararası tanıtıma önem veren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul’da yurt içi ve yurt dışından çok sayıda üniversitenin katıldığı “Üniversite Tercih Fuarı’nda öğrencilerle buluşuyor.

19-21 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi standı üniversite adaylar ile bir araya geliyor.

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda üniversitenin ve eğitim danışmanlarının öğrencilerle buluştuğu fuarda öğrenciler yazılı ve görsel materyaller eşliğinde üniversitemizi yakından tanıma imkânı buluyor.

Tercih fuarında adaylar ve veliler uzman personelimiz eşliğinde, üniversitemiz lisans ve ön lisans programları puan ve başarı sıralamaları,  öğrencilere sunulan sosyal ve kültürel olanaklar, ulusal ve uluslararası başarılarımız, çift anadal, yandal, yatay ve dikey geçiş ve burs olanakları hakkında detaylı olarak bilgilendiriliyor.

19 Temmuz 2019