Türkiye Judo Şampiyonası Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Judo Şampiyonası, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde 15 Nisan Pazartesi günü başladı.

25 üniversiteden 150’ye yakın sporcunun katıldığı şampiyona 3 gün boyunca devam edecek.

Üniversitemiz Farabi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşmaların açılış törenine Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyfullah Kara, Belediye Başkan Vekili Murat Uzun, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

Kilo ve kategorilerine göre hakemler eşliğinde gerçekleşecek müsabakalarda 15 -16 Nisan’da ferdi ve takım olarak; son gün ise kata müsabakalarıyla son bulacak. Karşılaşmalar sonucunda takım kategorisinde ilk 3’e giren üniversiteler, Üniversiteler Arası Avrupa Şampiyonası’na gitme hakkı kazanacak.

Şampiyona heyecanını birlikte yaşamak isteyen herkesi üniversitemize bekliyor, tüm takımlara başarılar diliyoruz.

15 Nisan 2019