Erkek Futsal Takımımız Grubunu Namağlup Olarak Birincilikle Tamamladı

Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Üniversitelerarası Salon Futbolu (Futsal) 2. Lig müsabakalarında Erkek Futsal Takımımız oynadığı tüm maçları kazanarak grup birincisi oldu.

29 Mart Cuma günü grup liderliği için Gümüşhane Üniversitesi ile karşılaşan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Erkek Futsal takımımızı başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı olmak üzere üniversitemiz akademik-idari personeli ve çok sayıda taraftar yalnız bırakmadı.

İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmanın 2. yarısı oldukça heyecanlı ve çekişmeli anlara sahne oldu. Maç 3-1 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla oynadığı tüm maçları kazanan takımımız grubunda birinci olarak büyük sevinç yaşadı.

Futsal takım kaptanı Bahadır Bacacı maçın ardından yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarının öz verili çalışmaları ve hocalarının destekleriyle bu başarıyı elde ettiklerini söyleyerek bundan sonrası için de daha iyisini yapmayı amaçladıklarını ifade etti.

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Acar çok zor bir süreçten geçerek bu başarıyı elde ettiklerini belirterek, “Yaklaşık iki yıldır buralara gelmek için ciddi bir çalışma yaptık. Oyuncularımızın hepsi çok değerli.  Sporcularımız, sahada sergiledikleri performansın yanında kişilikleri ile de bizlere gurur verdiler, onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Maç sonrası sporcuların sevincini paylaşan Rektör Çufalı iki takımın oyuncularını ve teknik ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

29 Mart 2019