Üniversitemizde FUTSAL Üniversiteler arası Kadın-Erkek Salon Futbolu 2. Lig Heyecanı Başlıyor

Üniversitelerarası kadın ve erkek salon futbolu 2. Lig grup birinciliği karşılaşmaları 26-30 Mart tarihlerinde üniversitemizde gerçekleştirilecek.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü Spor Salonu’nda 26 Mart Salı günü saat 10:00’da başlayacak olan karşılaşmalar gün boyu ardışık olarak devam edecek. 25 Mart Pazartesi günü yapılacak olan teknik toplantıda belirlenecek programa göre, her gün 2 kadın, 3 erkek takımı olmak üzere 5 maç oynanacak.

Katılımcı üniversiteler; kadınlarda, Gazi Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi; erkeklerde ise, Ordu Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nden oluşuyor.

Futsal karşılaşmalarını izlemek üzere Farabi Kampüsü Spor Salonu’na, ünversitemiz personeli ve öğrencilerimizle birlikte, Zonguldak halkını da bekliyoruz.

22 Mart 2019