Vali Erdoğan Bektaş Ereğli Denizcilik Fakültemizi Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Denizcilik Fakültesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, akademik ve idari personel hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Erdoğan Bektaş fakültenin gelişimi, potansiyeli, yapılan projeler ve üniversite-sanayi işbirliği ile ilgili konular hakkında bilgilendirildi. Fakülte bünyesinde yapımına devam edilen, model 5 metre Nusret Mayın Gemisi’ni de yerinde inceleyen Vali Bektaş, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Yapılan projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bektaş, fakültenin başarısının artarak devam etmesini temenni ederek, ulusal ve uluslararası katma değer oluşturan bu faaliyetlerin sürdürülmesi gerektiğini önemle vurguladı.

Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, projeye vermiş olduğu destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkürlerini sundu. Ziyaret dilek, temenni, karşılıklı memnuniyet ifadeleri ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

14 Mart 2019