Alaplı Meslek Yüksekokulunda “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy” İsimli Konferans Düzenlendi

Alaplı Meslek Yüksekokulunda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında Türkçe Öğretmeni Serkan Akkor “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy” konulu konferans verdi.

Yüksekokul Konferans Salonunda 12 Mart 2019 Salı günü düzenlenen,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oturak, Mehmet Akif Ersoy’u tanımak ve İstiklal Marşı'nın ruhunu anlamak konularına vurgu yaptı.

Alaplı Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Dila Yılmaz’ın coşkulu bir şekilde okuduğu İstiklal Marşı ile salonda duygusal anlar yaşandı. Program Türkçe Öğretmeni Serkan Akkor’un sunduğu İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy konulu konferansla devam etti. Serkan Akkor konferansı videolu anlatımla renklendirerek, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, kişiliği, fikirleri izleyicilere anlattı.

Program Serkan Akkor ve Zeynep Dila Yılmaz’a, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları tarafından hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

14 Mart 2019