Rektör Çufalı Ankara’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı beraberinde, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap ve Srateji Geliştirme Daire Başkanı Hüseyin Onan ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ve Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamlarında ziyaret etti.

Ankara’daki ziyaretlerinde Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile görüşen Çufalı ve beraberindeki heyet ziyarette, üniversite ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi; Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getirdi.

11 Ocak 2019