Üniversitemiz Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne Katıldı

Zonguldak Valiliği tarafından Sarıkamış Harekâtı’nın 104. yıl dönümünde şehit olan 90 bin askerimizi anmak için düzenlenen yürüyüşe, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı da katıldı.

Vali Erdoğan Bektaş ve Zonguldak protokolünün yer aldığı yürüyüşe, üniversite öğrenci toplulukları, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Zonguldak Öğretmen Evi'nden başlayan yürüyüş Valilik önünde son buldu. Vali Bektaş yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada,  geçmişimizi bilmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak ortak sevinçlerin, umutların, tasa ve beklentilerin insan topluluğunu milletler haline getirdiğini belirtti.

Yürüyüş Valilik önünde katılımcılara çorba ikram edilmesi ile son buldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Sarıkamış Harekâtı yıldönümü münasebetiyle başta Malazgirt, Çanakkale, Sakarya ve 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diledi.

09 Ocak 2019