“Engelleri Doğada Spor İle Aşarız” Projesi Kapsamında Doğa Yürüyüşü ve Piknik Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor Topluluğu tarafından yürütülen “Engelleri Doğada Spor ile Aşarız” projesi kapsamında Alaplı İlçesi Gümeli Bölüklü yaylasında doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği yapıldı.

Gümeli Bölüklü yaylasında gerçekleşen yürüyüşe Alaplı MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hafize Yeğen, Proje koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Dereli’nin yanı sıra idari personel, öğrenciler, Alaplı Çok Programlı Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile engelli gençlerden oluşan 50 kişilik bir grup katıldı. Katılımcılarla yaylada yapılan 10 km’lik doğa yürüyüşün ardından 4115 yaşında olduğu belirtilen Türkiye’nin en yaşlı ağacı, Dünyanın da bilinen en yaşlı beş ağacından biri olan Porsuk Ağacı ziyaret edildi. Gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından öğrencilerle piknik yapıldı.

09 Kasım 2018