Bülent Ecevit, Ölüm Yıl Dönümünde Üniversitemizde Anıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, üniversitemize ismini veren, gazeteci, siyasetçi, şair, yazar, Bülent Ecevit için, ölüm yıl dönümünde bir anma programı düzenledi. Tahir Karauğuz Konferans Salonunda, Ecevit’in vefat ettiği gün olan 5 Kasım’da düzenlenen program, üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Anma etkinliğinde, Bülent Ecevit'in hayatı, Zonguldak için önemi ve ülkemize yaptığı hizmetler konuşuldu. Beş kez Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olma unvanını taşıyan, “dürüst siyasetçi” kimliğinin yanı sıra edebiyata düşkünlüğü, yazdığı kitapları ve şiirleriyle de hep göz önünde olan Ecevit, 2012 yılından itibaren üniversitemize adını vermiştir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, Bülent Ecevit'i saygı ve rahmetle anıyoruz.

06 Kasım 2018