1. Zonguldak Kitap Fuarı Sona Erdi

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliği, Zonguldak Dernekleri Federasyonunun da katkılarıyla düzenlenen ve 1 Ekim’de başlayan 1. Zonguldak Kitap Fuarı sona erdi.

Üniversitemiz kapalı spor salonunda “İnsan Okur” temasıyla gerçekleştirilen fuara, kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Ünlü yazarlarla okuyucuları bir araya getiren, söyleşi, konferans ve röportaj gibi etkinliklerin yapıldığı kitap fuarında Üniversitemizden öğrencilerimiz de kitaplarıyla ve akıllı ev sistemi projeleri, çizgi izleyen robotlarıyla fuarda yer aldılar.

Çok sayıda yayınevine ait kitapları okuyucularla buluşturan, konuk yazarların kitaplarını imzaladığı, okurlarıyla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdiği Kitap Fuarı 7 Ekim Pazar günü son buldu.

08 Ekim 2018