Sanat Tarihçisi ve Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel “Arzın Kapısı Kudüs” İsimli Konferansta Öğrenciler ile Buluştu

1.Zonguldak Kitap Fuarı kapsamında Zonguldak’a gelen ünlü Sanat Tarihçisi ve Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel “Arzın Kapısı Kudüs” isimli konferansta öğrenciler ile bir araya geldi.

Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde 4 Ekim Perşembe günü gerçekleşen konferansa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Kemal Büyükgüzel, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konferansta tarihçi-yazar Talha Uğurluel, üç dinin kutsal saydığı Kudüs’ü bilinmeyen, görünmeyen yönleri ile tanıttı. Uğurluel, fotoğraf ve şehir haritalarıyla güçlendirdiği anlatımıyla izlemeye gelenleri keyifli bir tarih yolculuğuna çıkardı.

Konferans, Rektör Yardımcısı Kemal Büyükgüzel’in Talha Uğurluel’e plaket takdimi ile sona erdi.

05 Ekim 2018