Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2018 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni 18 Haziran Pazartesi günü saat 16:30’da tek oturum halinde Sezai Karakoç Kültür Merkezinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları, İlahiyat Fakültesi İdari personeli ve mezun öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlanırken mezun adayı öğrencilerinden Abdulvahit Çalgam tarafından Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile sürdürülen tören Arş. Gör. Metin Gündoğdu’nun ney dinletisi ile devam etti. Ney dinletisi sonrası mezun öğrencilerin fotoğraflarını içeren sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösterimini takiben ise İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler alkışlarla sahnedeki yerlerine alındı ve mezun öğrencilerden Semanur Coşkun ile Halenur Coşkun’un “Sen Yoktun” adlı Na’t-ı Şerifi okumalarının ardından Tören İlahiyat Programı birincisi Şeyma Yıldız'ın, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım’ın ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların ardından Fakülte birincisi Şeyma Yıldız’a Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Fakülte ikincisi Esra Ulusoy’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Fakülte Üçüncüsüne ise İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım tarafından teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi. Fakülte birincisi Şeyma Yıldız ailesi eşliğinde mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı. Fakülteyi derece ile bitiren öğrencilerin ödüllerinin takdim edilmesinin ardından mezun öğrenciler öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Meydan eşliğinde mezuniyet yemini ettiler.

Mezuniyet yemininin ardından, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri tarafından tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet programı öğrencilerin coşku içerisinde kutladığı kep töreniyle son buldu.

19 Haziran 2018