Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı'dan Yeni Öğrencilerimize Hoş Geldin Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Uzun ve yorucu bir hazırlık sürecinin sonunda göstermiş olduğunuz başarı neticesinde, geleceğiniz için sağlam bir karar verdiniz ve üniversitemizi tercih ederek Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ailesi′nin bir üyesi oldunuz. Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz.

Üniversitemiz,  doğa ile iç içe olan yemyeşil kampüsleri, alanında uzman ve yetkin öğretim elemanları ile birlikte global ölçekte en güncel yaklaşımlarla eğitim süreçlerini sürdürmeyi planlamaktadır. İçinde yaşadığımız çağın ve toplumun gereksinimlerini önemseyen, proje ve çözüm odaklı akademik anlayışımız doğrultusunda, eleştirel bakış açısına sahip, evrensel ve analitik düşünen, özgün ve yaşam boyu öğrenmeyi sürdürebilen nitelikli bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Siz sevgili öğrencilerimizi bu vasıflara sahip olarak üniversitemizden mezun etmek için her türlü gayreti gösterecek ve yoğun bir emek harcayacağız.

‘Gelecek Burada Şekillenir’ sloganıyla yola çıkan, öğrenci odaklı üniversitemizde güçlü akademik kadromuz, tam donanımlı derslik, laboratuvar, uygulama imkânları ve öğrenme süreçlerine aktif olarak katılacak, kendinizi geliştireceğiniz ortamlar bulacak, üniversitemizin bilimsel ve sosyal zenginliğine katkıda bulunacak, isterseniz onlarca üniversite ve yüzlerce programla imzaladığımız değişim anlaşmaları kapsamında eğitiminizi uluslararası boyutlara çıkaracak, yeşilin ve mavinin buluşma noktası Zonguldak’ta geleceğinizi şekillendireceksiniz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine katılarak, gösterdiğiniz başarıdan dolayı kutluyor,  bu süreç içinde hiç bir fedakarlığı esirgemeyen ve başarınız için sizi sürekli destekleyen ailenizi tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir öğrenim hayatı diliyorum.

Prof. Dr. Mustafa Çufalı

07 Ağustos 2019