Elektronik İmzalı Transkript ve Öğrenci Belgesi Hk.

ÖĞRENCİLERİMİZİN ELEKTRONİK İMZALI TRANSKRİPT VE ÖĞRENCİ BELGESİ ALABİLMESİ

Teknolojik yeniliklere entegre olarak gelişen üniversitemiz, yeniliklerine birini daha katarak, Öğrenci Bilgi Sisteminde Öğrencilere Elektronik imzalı Transkript ve öğrenci belgesi(Türkçe ve İngilizce) hizmetini açmıştır, üniversitemizin tüm öğrencileri ilgili Transkript ve öğrenci belgesini Öğrenci Bilgi Sisteminden alabilirler.

• https://obs.beun.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden kullanıcı adı ve şifre yazılarak sisteme giriş yapılır.
  • Solda bulunan “Kullanıcı işlemleri” altındaki “Belge Talebi” linkine tıklanır.
  • Açılan belge talebi ekranındaki “Talep eden kurum adı”, “Talep nedeni” alanları doldurulur. Ardından belge türü “Elektronik İmzalı” olarak seçilir ve belge tipi olarak hangi belge isteniyor ise (Öğrenci belgesi veya transkript) seçilir.
  • “Belge Talebi Gönder” butonuna tıklanır.
  • Belli bir süre sonra belge kurum tarafından onaylanacaktır ve listede belge durumu “Onaylandı” olarak gözükecektir. “Onaylandı” yazısı gözüktükten sonra “Belge göster” butonuna tıklanarak belge görüntülenebilir ve çıktısı alınarak kullanılabilir.

15 Nisan 2019