2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Yazılı Sınav ve Erasmus+ Sözlü Sınav Duyurusu

Erasmus+ Yazılı Sınav Duyurusu

Erasmus + yazılı sınavı 28 Eylül 2021 Salı günü yüz yüze uygulanacaktır. Sınavda toplam 50 soru bulunmaktadır ve sınav için verilen süre 75 dakikadır.

Sınav başlangıç saati: 10.00

Sınav bitiş saati: 11.15

Sınav yeri, pandemi sebebiyle başvuru yoğunluğuna göre belirlenecek olup, daha sonra ilan edilecektir.

Erasmus + yazılı sınavının telafisi ya da tekrarı yoktur.

Yazılı sınavın ağırlığı %75, sözlü sınavın ağırlığı ise %25’tir.

Erasmus+ Sözlü Sınav Duyurusu

• Erasmus+ konuşma sınavları 28 Eylül 2021 Salı günü öğleden sonra 14.00’te ZOOM üzerinden tek oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. Başvuru sayısının fazla olması durumunda 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ek oturumlar yapılacaktır.

28.09.2021

29.09.2021

(Ek Oturumlar*)

1.     Oturum:14.00-15.00

2.     Oturum : 10.00-11.00

3.     Oturum : 12.00-13.00

4.     Oturum:  14.00-15.00

• Sınava girecek öğrencilerin yer aldığı listeden, kendi adınızın üstünde yazılı olan ZOOM oturum bilgileriyle, sınav tarihi ve başlangıç saatini dikkatlice inceleyerek sınava giriş yapınız.
  • Sınava kamera ve mikrofon erişimi imkânı sunan bir cihazla bağlanınız. Sınav boyunca kameraların açık kalması zorunludur, yalnızca ses kaydı ile sınav gerçekleştirilmeyecektir.
  • Oturumlara adınızı ve soyadınızı kimliklerinizdeki hâliyle içeren bir katılımcı profiliyle bağlanmanız zorunludur.
  • Sınava FOTOĞRAFLI BİR KİMLİK ile gelmeniz gerekmektedir. Fotoğraflı kimliğiniz olmadığı taktirde sınavınız geçerli olmayacaktır.
  • Zoom oturumuna bağlandığınızda ilk olarak “waiting room”a (bekleme odası) alınacaksınız ve sonra görevli öğretim elemanları tarafından, sınava TEK TEK dâhil edileceksiniz. Sıra size gelene kadar bağlantıda kalmanız önemlidir. Teknik sorunlar ya da süre dolması sebebiyle oturum kapanması durumunda aynı bilgilerle oturuma tekrar bağlanmanız mümkün olacaktır.
  • Öğrenci listelerinin oturumlara dağıtılmış hali daha sonra açıklanacak olup güncel bilgi için yüksekokulumuzun websitesini takip ediniz.

Yayınlanma Tarihi : 10.09.2021