Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Biyokimya Laboratuvarı Türkiye’nin en iyi laboratuvarları arasında

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı tarafından yönetilen Biyokimya Laboratuvarının her yıl düzenli olarak yurtdışında yaptırılan dış kalite kontrol değerlendirme sonuçlarına göre; laboratuvarda yapılan hormon analizleri, 2012 yılı Ocak-Aralık ayları arasında aylık yapılan denetimleri başarıyla tamamladı.

Elde edilen sonuçlara göre; BEÜ Hastanesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Hormon Laboratuvarı, Türkiye’den programa katılan 305 laboratuvar arasında “en iyi 17 laboratuvardan biri” oldu. Tüm dünyada programa katılan 1792 laboratuvarın arasında ise “ilk 887’nin” içine girmeyi başardı.  Fotoğraflarda, değerlendirme sonuçları ve başarı belgesi yer alıyor.