Üniversite Tercih Fuarında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne Yoğun İlgi

01-02 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Ankara Anfa Altınpark’ta düzenlenen Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi standına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İki gün süren ve çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı tercih fuarına ilgi yoğun olurken Üniversitemiz, tercih fuarına Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı personeliyle katıldı. Standımızda tercih yapacak öğrencilere yazılı ve görsel materyallerle sunum yapan görevlilerimiz, öğrencilerden gelen soruları da tek tek yanıtladı.

Üniversite sınavında tercih yapacak öğrencilere doğru tercih, meslek seçimi ve kariyer planlama konusunda destek veren görevlilerimiz, fuarda ziyaretçilere Üniversitenin yaptığı çalışmalar, akademik birimlerimiz, bölümlere ait puanlar ve sosyal imkânlar hakkında tanıtıcı bilgiler aktardı.

03 Ağustos 2018