Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı Alaplı Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı 06 Haziran Çarşamba günü Alaplı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hafize Yeğen, Öğr. Gör. Ömer Dereli ve Yüksekokul Sekreteri Nevzat Karacı ile bir araya gelen Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Okul Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektörümüz daha sonra Bölüm Başkanlarıyla toplantı yaparak kurumun sorun ve isteklerini dinledi. Toplantı bitiminde kampüsü gezerek kütüphane, derslik, atölye ve laboratuvarlarda incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı son olarak Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü öğrencileri tarafından, Öğr. Gör. Elif Akbulut yönetiminde yapılan Üniversitemiz Farabi Kampüsü maketini inceledikten sonra Alaplı Meslek Yüksekokulundan ayrıldı.

07 Haziran 2018