Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda KUYDER İftar Programı Düzenlendi

Kilimli Üniversite ve Yükseköğretimi Geliştirme Derneği (KUYDER) tarafından kaynaşma ve dayanışma amacıyla düzenlenen iftar programı 3 Haziran Pazar günü Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşti. İftara BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kilimli Kaymakam V. Armağan Turan, Kilimli Emniyet Müdürü Mehmet Çerçi, Kilimli Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Akademik ve İdari Personeli ile Kilimli protokolü katıldı.

İftar sonrası BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve konuklar Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nu gezdi. ZMYO ile ilgili geleceğe yönelik görüşme ve değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra yapılan sohbetle iftar programı son buldu.

07 Haziran 2018