Zonguldak Bülent Ecevit Üniversiteli Minikler Kep Attı

Üniversitemiz Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki Hacı Sabahat-Hacı Mevlüt Hamzaoğlu Anaokulu 5 yaş minik mucitler sınıfı yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni 30 Mayıs çarşamba günü Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Okulöncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Anaokulu Koordinatörü Prof. Dr. Gamze Yurdakan,  idari ve akademik personelin yanı sıra öğrenci ve velilerin katılımlarıyla  Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Anaokulu Koordinatörü Prof. Dr. Gamze Yurdakan’ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan törende Prof. Dr. Yurdakan; Anaokulunda verilen eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken veliler ile de sürekli bir iletişim ve dayanışma içinde olmayı amaçlandıklarını ve çocuklar için eğitimlerine katkı sağlayıcı her imkanı sunmaya devam edeceklerini dile getirerek, minik öğrencilere başarılar diledi. Minik mucitler sınıfının öğretmeni Ebru Balçık ise yaptığı konuşmasında, velilere desteklerinden dolayı teşekkür ederek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Halk oyunları ile başlayan minik mucitler sınıfının yıl sonu gösterisine jimnastik ve drama gösterileri ve Atatürk şarkılarının seslendirilmesi ile devam edilirken minik BEÜ’lüler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Gösterilerin ardından miniklere diplomaları üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve sınıf öğretmenleri Ebru Balçık tarafından takdim edildi. 5 yaş minik mucitler sınıfının yılsonu gösterisi mezuniyet töreni miniklerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.

06 Haziran 2018